Friskvård

Öppettider
måndag – torsdag: 8.00 – 18.00
fredag: 8.00 – 16.00
stängt alla röda dagar 

Pris gymkort

10–kort (giltigt 3 mån) 500 kr
Tremånaderskort 900 kr
Halvårskort 1 400 kr
Årskort 2 300 kr
Årskort dag (giltigt 8:00 – 15:00) 1 950 kr

Vårt gym

I vårt funktionella gym kan du konditions- och styrketräna. Det är öppet både för dig som vill friskvårdsträna, och för dig som behöver hjälp av våra sjukgymnaster med rehabilitering efter skador eller operationer.

Våra lokaler är handikappanpassade, så även du som har kryckor, rullator eller annat hjälpmedel kan träna här. Vår totala träningsyta är på ca 180 kvadratmeter i lugn miljö med en mycket varierad maskinpark inklusive fria vikter och konditionsutrustning. Ett extra rum finns för mer riktad rehabilitering av exempelvis idrottsskador/funktionell träning med bland annat fria vikter/viktstång, stepbräda, Bozu- och Pilatesbollar.

Vi har en personlig och trivsam atmosfär där ditt välbefinnande står i fokus. I våra omklädningsrum finns möjlighet att duscha, och det finns små låsbara skåp där du kan lämna dina värdesaker.

Det ingår alltid en introduktion för dig som vill börja träna här, och speciellt om du saknar tidigare erfarenhet av styrketräning rekommenderar vi att du bokar tid för en sådan.

Vi tar emot aktivitetspeng från Vellinge kommun.

Om du har en diagnos sedan tidigare, och känner dig osäker på om du gör rätt när du tränar, kan du boka in en tid hos någon av våra sjukgymnaster. Då får du ett individuellt anpassat träningsprogram som du sedan kan följa när du tränar på egen hand. Har du frågor under träningen, eller känner dig osäker, kan du alltid fråga någon av sjukgymnasterna. Skulle sjukgymnasterna vara upptagna med patienter kan du alltid be om hjälp i receptionen.

Ta med
Träningskläder
Ombytesskor (du får inte använda uteskor i våra lokaler)
En handduk att använda i träningslokalen samt vattenflaska