Träning för alla

Fysiocenter Vellinge är ett trivsamt, familjärt terapi och träningscenter där.
Du kan känna Dig trygg i att kunna träna i egen takt och i lugn och ro.
Här ställer du musiken efter dina behov.

Vår kompetenta och engagerade personal finns här för att hjälpa dig att hålla igång och inspirera dig i din träning.
I våra lokaler ingår ett gym där du kan styrketräna i maskiner eller få pulsen upp på crosstrainer eller cykel. Vi har dessutom ett väll utrustat rehabiliterings-gym med träningsutrustning för mer funktionell träning och balans.

Hos oss kan du träna i samband med din behandling under handledning av din fysioterapeut eller själv efter ett individuellt utarbetat program. Du har även möjlighet att träna på egen hand som friskvårdskund eller i grupp.
Våra kunder framhåller ofta det personliga bemötandet, och den avslappnade atmosfären där ung, äldre och elit tränar samtidigt.
På Fysiocenter Vellinge vet vi hur viktigt det är med gott välbefinnande. Det kan handla om att sova bra, äta rätt men också om att träna på rätt sätt. Allt hänger ihop.

Vi erbjuder rehabträning och friskvård då vi tror på människors förmåga att påverka sin egen hälsa och livskvalitét.

Träning för alla
Vi vänder oss primärt till Dig som har en skada, funktionsnedsättning eller diagnos och behöver fysioterapeutisk hjälp och vägledning att träna upp detta vare det sig på elitnivå eller…

Du som efter fulländat rebabilitering vill försätta din träning inom trygga ramar.Vi änder oss till Dig som trots din ålder vill öka välbefinnandet och förebygga benskörhet, smärta och krämpor av olika slag.

Vi vänder oss dessutom till Dig som är äldre och inte är van vid att träna och är i behov av sjukgymnastik/fysioterapi stöd vid din träning.

Vårt träningscenter är helt enkelt öppet för alla som vill träna i trygga avslappnade ramar med tillgång till professionell väggledning. Evidensbaserat träning på hög nivå med respekt för den enstaka individs förutsättningar i en positiv atmosfär.