Om oss

De som är 100% nöjda med sitt liv kan räknas på en hand. De allra flesta har någonting som man skulle vilja förändra och detta både sett till karriär, familjeliv, utseende och till det inre välmåendet. Gällande de två senare punkterna ska vi försöka ge våra bästa råd. Den här sidan ska fokusera på skönhet och välmående.

Vi vet att många idag mår dåligt. Svensken mår sämre än någonsin tidigare och det är även något som kryper längre och längre ner i åldrarna. Det måste bromsas upp – men först måste man också hitta den gemensamma nämnaren innan en åtgärd kan sättas in.

I många fall så handlar det om stress. Stress i stora nivåer kan skapa enorma problem och idag så räknas detta de facto som en folksjukdom. Vi stressar på jobbet, vi stressar i hemmet och vi stressar över att vi inte räcker till. En yttre press säger att vi hela tiden ska prestera och leverera i varje led i livet. Vi ska tjäna mycket pengar, vi ska vara världens bästa föräldrar, vi ska hinna träna, träffa vänner, renovera, resa och klara av olika saker. Misslyckande leder till sämre självförtroende och en ökad stress. Hur kan andra hinna med allt? Flödet i sociala medier skriker av framgång och ger en distinkt doft av pengar. I samma anda så äter vi allt sämre kost och tränar betydligt mindre: även det bidrar till ett sämre välmående.

På den här sidan ska vi försöka bryta ner allt detta i mindre beståndsdelar och försöka skapa tips, råd och tankar om hur man bryter denna negativa trend. Vi vill sänka trösklarna och försöka ge dig som läsare ny energi till att förändra i ditt liv.

Skönhet – vilka ingrepp fungerar?

Detta gäller även för skönhet. Vi ska titta närmare på olika trender och försöka gå igenom olika skönhetsprodukter som kan skapa en helt ny stil hos dig – och en ökad självkänsla. Vi kommer även att gå igenom olika skönhetsingrepp och behandlingar som finns tillgängliga. Dessa ska lyftas upp på ett positivt såväl som ett negativt sätt.

Vi vet att det finns många frågor gällande detta. Hur fungerar botox och fillers? Kan man lyfta rumpan och ansiktet? Hur går en bröstförstoring till – och vilka risker finns med ett sådant ingrepp? Vi går igenom allt detta och visar vad du ska tänka på.

Målet är att skapa en sida som våra läsare återkommer till i syfte att må bättre och att hitta vägar till att se bättre ut. Vi vill hjälpa dig att nå ditt max. Välkommen!